Učenje na daljinu

Nastavu prati sa svog računala ili smartphonea

Naše edukacije održavaju se u obliku online predavanja uživo, putem platforme Adobe Connect ili Akademika LMS-a koja omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom. Na taj način polaznici mogu slušati predavanje s kojeg god mjesta požele, iz vlastitog doma ili ureda.

Sva online predavanja u Akademici se snimaju i dostupna su polazniku u trajanju od nekoliko dana nakon samog predavanja. Akademika ima višegodišnje iskustvo držanja online nastave i to u različitim područjima – od specijalističkih IT do poslovnih programa obrazovanja i seminara.

Za potpuno iskustvo online nastave preporuka je nastavu pratiti putem računara.

about

Visok nivo interakcije putem LMS

Akademika LMS omogućava visok nivo interakcije između trenera i polaznika. Također, polaznici mogu međusobno komunicirati u toku izvođenja on-line predavanja. Ukoliko polaznik propusti neko predavanje, svako on-line predavanje se snima i postoji mogućnost naknadnog pregleda.

Upotrebom bogatih i moćnih poslovnih i edukacijskih sadržaja kreiranih Adobe alatima, Adobe Connect postaje bogat sistem za unaprjeđenje poslovne i edukacijske učinkovitosti.

mobile

Prednosti DL - distance learning-a

  • Imate punu podršku profesora, i to ne samo tokom predavanja.
  • Nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.
  • Ne moraju napuštati svoje radno mjesto, a samim time dolazi do smanjenja troškova putovanja, gubitka vremena i neizbježnih troškova.
  • Kroz nastavu uče samostalno rješavati probleme na koje će naići u stvarnosti.
  • Kako bi pospješili učenje i motiviranost, te postigli bolje rezultate, studenti moraju iti u mogućnosti međusobno surađivati kroz proces nastave.