Office specijalist akademija

Specijalista za Microsoft Office, koji je isporučio Certiport, je zvanični industrijski standard za validiranje vještina i znanja vezanih za korištenje Office Suite-a. Obrazovne institucije, poslodavci i vlade se oslanjaju na partnerstvo između Microsoft-a i Certiport-a da bi se potvrdila sposobnost u Microsoft Office aplikacijama.

course

MOS 2016 sertifikacioni ispiti uvode novi format zasnovan na performansama radi boljeg testiranja znanja, veština i sposobnosti kandidata koristeći programe MOS 2016:

MOS 2016 instrukcije za zadatak ispita obično ne uključuju ime komande kao u prethodne verzije. Na primer, imena funkcija se izbjegavaju i zamjenjuju se deskriptorima. To znači da kandidati moraju razumjeti svrhu i zajedničku upotrebu programskih funkcija kako bi uspešno završili zadatke u svakom od projekata.


Međunarodno priznati certifikat – Microsoft office specialist (MOS)

Svi Microsoft Office specijalisti testovi se ispituju u Certiport testnom centru. Usmjerite vaša pitanja o rasporedima ispita i predregistraciji na lokaciji Certiport gdje namjeravate polagati ispit.

Kurs je namenjen iskusnim korisnicima koji imaju potrebu da brže bolje i efikasnije koriste Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook. Kurs je namenjen svima koji žele da se pripreme za sticanje sertifikata Microsoft Office Specialist

Potrebno je osnovno poznavanje rada u windows operativnim sistemima