MCSA Windows 10 akademija

Dokažite stručnost u konfiguraciji, upravljanju i održavanju Windows 10 operativnog sistema.

course

Kroz MCSA: Windows 10 akademiju, izgradićete vještine potrebne za konfiguraciju, upravljanje i održavanje Windows 10 operativnog sistema u poslovnim okruženjima. Ova akademija predstavlja pripremu za MCSA: Windows 10 certifikacijske ispite. Pri edukaciji polaznici će koristiti oficijelne Microsoft Learning MOC materijale.

Vrijednost MOC edukacije leži podjednako u službenim nastavnim materijalima koje razvijaju brojni Microsoft stručnjaci, kao i u profesionalnosti i praktičnom iskustvu Microsoft Certificiranih Trenera koji izvode program.

Prema vjerovanju brojnih stručnjaka koji rade na Microsoft platformi, MOC je najbolji sistem modularne IT edukacije koji je danas dostupan na tržištu.
Ova akademija uključuje sve vaučere za ispite koji su potrebni za Certifikaciju.

Pripremamo vas za ova dva ispita:

  • 70-697: Configuring Windows Devices
  • 70-698: Installing and Configuring Windows 10


Svi kandidati koji uspješno završe program MCSA Akademije ostvaru jedan besplatan izlazak na ispit. Certifikacijski ispit je potvrda o uspješnom savladavanju MS Windows tehnologija i servisa. Ispit se polaze u VUE testnom centru, koji se nalazi u našim prostorijama.

Kurs je namenjen IT stručnjacima koji se u redovnom opisu posla bave administracijom Windows 10 sistema, pridruženih mrežnih i sigurnosnih resursa. Potom iskusnim IT stručnjacima koji održavaju Windows Desktop i ostale Windows orjentisane uređaje, rade na poslovima tehničke podrške za desktop računare i IT konsultante u domeni malih i srednja preduzeća.

Dvogodišnje iskustvo u oblasti instalacije, upravljanja i održavanja MS Windows operativnim sistemima.

Iskustvo od dvije godine u oblasti instalacije, upravljanja i održavanja MS Windows operativnim sistemima.