Akademije

Katalog akademija

Mnogi od Vas razmišljaju o stjecanju Microsoft, CISCO, ADOBE certifikata u cilju pronalaska (boljeg) radnog mjesta. Na postizanje cilja Vas motivira sve što ćete si moći priuštiti sa prednostima koje donosi (novo) radno mjesto. Ali kako najlakše, najbrže i najjednostavnije doći do cilja? Naše akademije omogućuju Vam da uz najmanje vremena za pripremu te uz vrhunske materijale, mentore i garanciju edukacije dođete do svojeg cilja i postanete certificirani sručnjak.

Svi navedeni edukacijski programi temelje se na orginalnim seminarima vendoara (Microsoft, Adobe, CISCO), a ovisno o programu, u paket su uključene konzultacije za pripremu za certifikaciju, certifikacijski ispiti u VUE ispitnom centru, hands on labovi sa simulacijma realnih problema i zadataka.

Naučićete kako dizajnirati i graditi lijepe web stranice učenjem osnovnih principa dizajna te HTML-a i CSS-a, koji su svi od koristi u procesu dizajna web stranice.

Savladajte sve aspekte grafičkog dizajna i postanite profesionalac u tipografiji, crtanju, fotografiji, kreiranju logotipa i još mnogo toga.

Saznajte kako MOS certifikat vam može pomoći da demonstrirate svoje tehničke veštine i da unaprijedite svoju karijeru.

Ova akademija vas obučava za instalacije, održavanje i konfigurisanje baza. Kvalifikuje vas za poziciju administratora baze podataka.

Ova akademija vas obučava za profesionalne baze podataka, kako za lokalno tako i na oblaku. Kvalifikuje vas za poziciju developera baze podataka.

MCSA: Certifikacija razvoja poslovne inteligencije SQL 2016 kvalifikuje vas za poziciju BI programera i implementiranje BI rešenja.

Ova akademija vas obučava za primene savremenih web aplikacija. Kvalifikuje vas za poziciju web developera ili web administratora

Akademija Windows Server 2016 je idealna za smanjivanje IT troškova. Kvalifikuje vas za poziciju administrator kompjuterskog sistema

Dokazati da imate stručnost da konfigurišete, upravljate i održavate Windows 10 sistem. Certifikat vas kvalifikuje za poziciju specijaliste za podršku.

CCNA Akademija je program obrazovanja koji polaznicima daje znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i održavanje računarskih mreža.